Kategorier
Augmented og virtual reality i museums- og kulturarvsformidling Digital formidling Formidling i landskabet

Tidslommen nomineret i Game Connection Europe 2019 Development Awards

Formidlings- og spil-appen Tidslommen, som vi har udviklet til at formidle historien i landskabet på nye og sjove måder, er netop nomineret i den europæiske spilkonkurrence Game Connection Europe 2019 Development Awards.

Du kan lige nu gå ind og stemme på Tidslommen (aka Time Warp) ved at like Time Warp på Game Connections facebook. Du skal scrolle lidt ned.

Tidslommen er nomineret i kategorien ”Social games” og til priserne ”Best mobile / tablet game” og ”Best social effect / game beyond entertainment”. Det betyder, at Tidslommen ses som et meningsskabende spil fordi det opfordrer til sociale oplevelser – ud over at det er underholdende.

Tidslommens innovative brug af augmented reality, sammen med gamefication, har givet spillet opmærksomhed og været med til, at Tidslommen er nomineret til Game Connection Europe 2019 Award.

Som museum er vi glade for, at netop spillets idé om at motivere til fælles oplevelser af landskab, natur og kulturarv afspejles i nomineringen.

Game Connection har igennem de seneste 11 år sat fokus på uafhængigt udviklede spil (indie games).

Med spil-appen Tidslommen kan man opleve historien og kulturarven på en helt ny måde i landskabet. Spilappen er designet til blive brugt helt bestemte steder. Det er blandt andet dette innovative greb, sammen med appens brug af augmented og virtual reality, der har gjort, at Tidslommen er nomineret i Game Connection Awards Europe 2019.

Serien om Kulturarven Gamified
Indledning: Teknologi og fortælling 
Del 1: Fire lægeurter i et spil 
Del 2. Magtens dilemmaer i et spil 
Del 3. At bygge et tårn

// Jonas Abkjær Andersen